Cyberveiligheid
Beveiligen tegen cybercrime
Ben jij je bewust van de cyberrisico’s die jouw onderneming loopt? Criminelen zijn vindingrijk en bedenken steeds nieuwe manieren om bedrijven binnen te dringen. Als de digitale veiligheid van jouw onderneming op orde is, dan ben je opgewassen tegen cyberaanvallen. Dat maakt jouw bedrijf CyberSmart. Wij helpen je hier graag bij.
Nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals deep fake en voice-cloning, brengen nieuwe risico’s met zich mee. Dat raakt grote multinationals, maar ook kleine zelfstandigen. En de gevolgen zijn enorm. Onze cyber expert Richard Verbrugge neemt je mee in de ontwikkelingen van cybersecurity. Wie zit er achter deze cyberaanvallen en waarom is het mkb zo’n gewild doelwit?
Versterk de cyberveiligheid
Ben je als CEO of ondernemer klaar voor de nieuwe cyberwetgeving? Op 2 juli a.s. kom je in 3 kwartier alles te weten over deze nieuwe wet- en regelgeving, wat de impact is op jouw onderneming en hoe je hierop voor te bereiden. Ook als je geen klant bent van ABN AMRO kan je vrijblijvend deelnemen.
Ook voor het MKB
De nieuwe Europese NIS2 wet- en regelgeving gaat eind 2024 in. Hierdoor zijn belangrijke en essentiële bedrijven verplicht security maatregelen te treffen voor bescherming tegen cybercriminaliteit. Check of de wetgeving ook impact heeft op jouw bedrijf en gebruik onze praktische gids om alvast de juiste stappen te zetten.
In dit artikel bespreken we het belang van het begrijpen van het zogenaamde Third Party Risico en leggen we uit waarom het cruciaal is om samen te werken met cyberveilige partijen.
Generatieve Artificiële Intelligentie (AI) is een snel opkomend fenomeen. Deze vorm van AI kan niet alleen unieke teksten, maar ook bijvoorbeeld afbeeldingen en muziek genereren. Ook cybercriminelen verkennen de mogelijkheden van de technologie.
Afgelopen jaar kreeg bijna driekwart van de Nederlandse bedrijven te maken met een cyberaanval. Hoewel de nadelige gevolgen van cyberaanvallen veelvuldig in het nieuws komen, moet een ondernemer vaak eerst schade hebben geleden voordat deze de risico’s erkent.